Samenwerken

Wil je redactioneel samenwerken met KAS, ben je geïnteresseerd in een partnerschap, wil je een bijsluiter met KAS meesturen of wil je meer weten over de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact op met Jacco Strating via jacco@spam-protectkasmagazine.nl of tel. 06-18827446. Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden om samen te werken met KAS Magazine of met KAS Media.


KAS MAGAZINE

KAS KENNISPARTNERSCHAP
De glastuinbouw is voortdurend onderhevig aan veranderingen. Daar wil je als bedrijf adequaat op reageren. Door mee te bewegen, maar ook door jezelf nadrukkelijk te profileren. Bijvoorbeeld door storytelling. KAS biedt die mogelijkheid. Bij KAS geloven wij dat beide partijen voordeel kunnen halen uit een samenwerkingsvorm waarin het delen van een inhoudelijke boodschap centraal staat. Wij willen een verlengstuk zijn voor het verwezenlijken van jouw communicatiedoelstellingen. Door goede relevante content te maken én te verspreiden. Met een sterke focus op kwaliteit en toegevoegde waarde. Dát is waar het KAS Kennispartnerschap voor staat. En omdat ieder bedrijf andere wensen heeft, denken wij graag mee om maatwerk te bieden. Het KAS Kennispartner biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om zichzelf jaarrond via KAS Magazine te profileren als autoriteit op een specifiek vakgebied. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om ook jouw klanten en relaties ‘in the spotlights’ te zetten. KAS Kennispartners worden het hele jaar door volledig ontzorgd in het maken van hoogwaardige content (artikelen en fotografie). Deze content wordt niet alleen gepubliceerd in KAS Magazine, maar kan na publicatie ook via de eigen kanalen worden verspreid. Bovendien krijgen KAS Kennispartners de mogelijkheid om binnen de samenwerking ook in het magazine te adverteren. KAS Kennispartners zijn verder automatisch lid van de netwerkclub KAS Connect en mogen jaarlijks mede een ‘persoon van het jaar’ uit de tuinbouw benoemen. Het KAS Kennispartnerschap wordt tegen een vaste maandelijkse vergoeding aangeboden en wordt aangegaan op basis van exclusiviteit.

ADVERTEREN IN KAS MAGAZINE
Wil je jouw bedrijf, organisatie, product of dienst nadrukkelijk onder de aandacht brengen van ondernemers in de glastuinbouw? Kies dan voor het plaatsen van een advertentie in KAS Magazine. Met 4.000 adressen heeft KAS Magazine een breed bereik binnen de glastuinbouw, waardoor jouw advertentie zeker wordt opgemerkt. En omdat de artikelen in KAS Magazine veelal tijdloos worden geschreven, blijft het magazine langere tijd zijn waarde behouden. Het glossy uiterlijk van KAS Magazine zorgt er bovendien voor dat de uitgaven op leestafels en in bedrijfsrestaurants terechtkomen en over een langere periode worden gelezen. Ook wordt KAS Magazine na publicatie online gepubliceerd, waardoor de advertenties ook nog breder worden verspreid. KAS Magazine biedt mogelijkheden voor kwartpagina’s, halve pagina’s en hele pagina’s, waarbij het reserveren van meerdere plaatsingen tegen scherpe combitarieven kan plaatsvinden.

KAS ONLINE
KAS zet kanalen als LinkedIn, Twitter en vooral Instagram nadrukkelijk in om content extra onder de aandacht van de doelgroep te brengen. Met een herkenbare en opvallende stijl worden vooral jonge ondernemers en medewerkers binnen de tuinbouw aangesproken. Daarnaast verwacht KAS in 2023 een nieuw digitaal platform te lanceren via kasmagazine.nl, waarbij het delen van content en kennis centraal staat. Aan de hand van thematische online dossiers kunnen alle artikelen uit KAS Magazine straks snel en eenvoudig worden teruggezocht en gelezen. Ook volgen podcasts, video’s en fotoreportages.

RADIO: KAS LIVE!
KAS is ook wekelijks te horen op tuinbouwzender Paprika Horti Newsradio met het programma KAS Live! Met gemiddeld bijna 6.000 luisteraars uit de tuinbouw op ‘prime time’ is Paprika Horti Newsradio een interessant nieuw kanaal om jouw doelgroep te bereiken. Zo’n 20 procent daarvan zijn Nederlandse luisteraars in het buitenland. In KAS Live! neemt presentator Jacco Strating wekelijks op donderdag tussen 12.00 tot 13.00 uur het laatste nieuws met je door, bespreekt de achtergronden bij het nieuws en nodigt interessante gasten uit om in de studio of telefonisch bij te praten. Je luistert KAS Live! mee via www.paprikahortinewsradio.nl en kunt de uitzendingen later terugluisteren via goedemorgen.podbean.com.

KAS CONNECT
Met KAS Connect roept KAS een nieuwe businessclub in het leven. Partners van KAS, aangevuld met de winnaars van telersverkiezing Ranking the Grower en zo nu en dan gastdeelnemers, vormen gezamenlijke een inspirerende netwerkclub. De deelnemers aan KAS Connect adviseren KAS daarnaast over de inhoudelijke insteek van de magazines en benoemen ieder jaar een ‘persoon van het jaar’ uit de glastuinbouw.KAS MEDIA
Waar KAS Magazine hoofdzakelijk gericht is op het produceren van relevante content voor publicatie en verspreiding in het magazine zelf, biedt KAS Media de mogelijkheid om content te laten maken voor eigen gebruik. Denk daarbij aan artikelen, testimonials, persberichten, webteksten, fotografie, video, podcasts en zelfs complete mediaproducten als corporate magazines en brochures. De professionals van KAS Media produceren de content, maar je bent en blijft zelf de eigenaar en afzender van alle producties. In feite word je volledig ontzorgd en haal je daarmee eenvoudig hoogwaardige content in huis. Publicatie en verspreiding via de 4.000 adressen van KAS Magazine blijft weliswaar mogelijk, maar is geen vereiste. Je kunt de verkregen content dus op de door jou gewenste wijze gebruiken.

CONTENTBOX: EIGEN MAGAZINE
Vier je een jubileum, wil je jouw bedrijf, product of dienst op originele wijze onder de aandacht brengen of is er een thema waarop jij jezelf wilt profileren? Laat dan jouw eigen glossy magazine maken. KAS Media begeleidt, in goede samenwerking met de creatieve studio van Salted by Salt, het volledige ontwikkelproces van idee tot eindproduct. Door de inzet van de juiste mensen en middelen en op basis van 100% passie voor communicatie en creativiteit, wordt in samenwerking met jou een onderscheidend product gemaakt. Een eigen magazine, of beter nog jouw eigen Contentbox. Want de grote hoeveelheid teksten en foto’s die wij voor jou maken, is voldoende om een jaar lang via verschillende (online) kanalen met jouw doelgroep te communiceren. Je bent dus in één keer voor langere tijd voorzien van content met jouw eigen Contentbox. KAS Media schrijft de artikelen, Salted by Salt verzorgt de professionele fotoshoot. Daarnaast ontwikkelen wij een uniek design voor het magazine en dragen wij zorg voor zowel de opmaak als de druk. Afname is al mogelijk in kleine oplages vanaf 100 stuks. Een extra optie is om jouw magazine als bijlage met KAS Magazine mee te sturen naar 4.000 adressen.

TEKSTPRODUCTIES
Heb je behoefte aan persberichten, webteksten, uitgebreide artikelen of testimonials? Het zij eenmalig, hetzij op structurele basis? KAS Media kan je daarbij helpen. Een team van professionele schrijvers met kennis van de glastuinbouw is op ieder moment beschikbaar om tekstproducties te verzorgen met de gewenste ‘tone of voice’. KAS Media produceert de teksten, maar je bent en blijft zelf de eigenaar en afzender en kunt zelf bepalen hoe je deze content inzet. Desgewenst kan wel worden geadviseerd over de beste kanalen of momenten voor verspreiding van de teksten.

VIDEOPRODUCTIES
Beelden zeggen soms meer dan woorden. Dan kan video een uitkomst zijn. In samenwerking met Brance Media biedt KAS Media diverse mogelijkheden voor professionele videoproducties aan. Laat jouw beursdeelname vastleggen in een korte pakkende video, die na het evenement kan worden ingezet voor aftersales. Of kies voor een complete bedrijfsvideo, die online, maar ook op beurzen en evenementen kan worden gedeeld. En organiseer je zelf een evenement, dan is een video om terug te blikken onmisbaar. De videoproducties worden tegen aantrekkelijke tarieven aangeboden. Laat je ontzorgen bij het maken van het script, de opnames in 4K-kwaliteit en de montage. Ook de inzet van videodrones, rechtenvrije muziek en ondertiteling behoort tot de mogelijkheden.

PODCAST
Vertel jouw verhaal door middel van een podcast. KAS Media denkt mee over de inhoud, verzorgt de opnames, leidt het gesprek, neemt de nabewerking uit handen en levert uiteindelijk een audiobestand aan dat klaar is voor publicatie. Jacco Strating, uitgever van KAS Magazine, moderator tijdens GreenTech en presentator op Paprika Horti Newsradio, zal het gesprek in goede banen leiden.